Sandwich med røkelaks
En sandwich med røkelaks er noe som gjør alle glad.
Oppskrift av: Wenche Andersen
20 minutter
Ingredienser
1 porsjon
Slik gjør du det:
1 1/2 skive brød per porsjon.
Stek eller rist brødskivene til de er gylne. Smør hel brødskive med smør eller dressing.
Forsett med å legge skiver av røkelaks, grønn salat vendt inn med litt god olivenolje, revet/ finhakket egg, ristede valnøtter på den smurte skiven.
Fortsett med litt dressing, dryss med ørlite kajennepepper og legg den halve stekte skiven på toppen.
En liten "stenk" av sitron og urteolje over det hele.. Dressing: Smak matyoghurt til med litt finhakket hvitløk, salt, pepper, litt sitron og sukker. Urteolje: Kjør god olivenolje og friske urter til en glatt grønn olje.
Oppskrift: Kjøkkensjef Gunnar Hvarnes, Brasserie Hansken, Oslo