Seifilet med sprø topp
Christopher Sjuve
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
2 ss
olje3 ss
finhakket persille3 ss
sesamfrøPastasaus
2 ss
olje eller smør1 fedd
hvitløk, finhakket1 stk
rødløk, grovhakketSlik gjør du det:
Sett stekeovnen på 180 grader. Kok pasta eller ris etter ønske. Smør en ildfast form. Legg skinn og beinfri stykker av fisk i formen. Dryss salt og pepper over. Bland sammen revet ost, finhakket persille og sesamfrø. Fordel blandingen over fisken. Stek fiske i stekeovn ved 180 grader i ca 15 minutter. Små fiskestykker trenger kortere tid. Pastasaus: Surr løk og hvitløk i olje eller smør til løken er myk. Tilsett de grovhakkede tomatene og tørket basilikum. Kok noen minutter og smak til med salt, pepper og litt sukker. Tilsett frisk basilikum.