Snitter
Oppskrift av: Wenche Andersen
30 minutter
Forretter og småretterIngredienser
4 porsjoner
Snitter med røkt ørret
200 g
røkt ørret1 ss
majones1 ss
crème fraîche1 ss
finhakketvårløk1 ts
finhakketvårløk1 ts
finhakketkapersToast Skagen
2 skiver
loff125 g
reker, pillede0.5 dl
majones1 ss
hakketdillSlik gjør du det:
Snitter med røkt ørret Skjær eventuelt skorpen av skivene og del hver skiver i to på tvers eller stikk ut små runde smørbrød. Brødet kan eventuelt ristes lett i panne / brødrister. Behold en ørretskive per porsjon, finhakk resten. Bland sammen majones og creme fraiche. Tilsett finhakket vårløk, kapres, laks i terninger og smak til med salt, pepper og sitron. Legg ørretsalat på skivene legg over skiver av ørret og pynt med salat. Toast Skagen Skjær eventuelt skorpen av skivene og del hver skiver i to på tvers eller stikk ut små runde smørbrød. Brødet kan eventuelt ristes lett i panne / brødrister. Behold 8-12 reker hele, grovhakk resten og bland med majones og dill. Anrett på loffsnitter og pynt med hele reker, rogn, sitron og dill.