Stekt grønnsakpanert seifilet servert med potetmos
Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
700 g
seifilet0.5 stk
squash0.5 stk
aubergine1 stk
paprika, rød1 stk
paprika, gul1 stk
rødløk2 ss
finhakket persille2 ss
finhakket gressløk3 ss
brødraspPotetmos med hvitløk
1 kg
poteter3 fedd
hvitløk2 dl
varm melkSlik gjør du det:
Begynn med potetmosen. Rens og del poteter og hvitløk i biter og kok i usaltet vann til potetene er gjennomkokte. Hell av vannet. Mos/knus potetene med en «potetstapper» og spe med varm melk. Smak til med salt, pepper, smør/olivenolje , hakkede soltørkede tomater og urter. Mens potetene koker, skjær /finhakk alle grønnsakene i små terninger og bland med urter, brødrasp, ost , salt og pepper. Skjær fiskefiletene i porsjonsstykker og vend i grønnsakblandingen. Stek i nøytral olje 2-3 min på hver side. Server med potetmos og sitronbåter.