Stekt sei med sjampinjong og tomat
Christopher Sjuve
30 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
800 g
seifilet3 ss
hvetemel1 ts
salt0.5 ts
malt pepper2 stk
løk2 ss
gressløkSopp og tomat
2 ss
smør/margarin1 stk
løk50 g
bacon300 g
champignon3 stk
tomat1 ss
persille4 ss
crème fraîcheSlik gjør du det:
Skjær seifiléten i serveringsstykker og tørk den godt. Vend den i hvetemel tilsatt salt og pepper. Stek den gyllen i smør/margarin på middels varm stekepanne. Legg fisken over på et fat og hold den varm. Stek løken gyllen i smør/margarin, ha i gressløk og smak den til med salt og pepper. Legg den ved siden av fisken. Skjær bacon og løk i terninger og stek dem på svak varme i 2-3 minutter. Tilsett soppen i skiver og stek videre til den er myk. Skold tomatene og skjær dem i små terninger. Tilsett tomater og persille til soppblandingen. Smak til med salt og pepper. Server seien med tomat/sopp-blanding og creme fraiche ved siden av.