Stekt torsk med kinesisk saus

Stekt torsk med kinesisk saus

Christopher Sjuve
45 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Skjær fiskefiléten skjæres i terninger ca 3x3 cm, pass på at alle bein er fjernet. Varm oljen i en wokpanne til den ryker. Stek fiskebitene gylne og legg dem over på et varmt fat. Dryss litt salt og pepper over. Stir-fry (stek raskt) løk, paprika, sukkererter og sjampinjong 2 -3 minutter. Tilsett deretter vårløk, hvitløk og ingefær og stir-fry i ca 1 minutt. Bland soyasaus og fiskebuljong med maisennamelet og hell blandingen over grønnsakene. Tilsett nøttene og smak til med ?fem-krydder" ev salt og pepper. Legg fiskebitene over grønnsakene og server fra pannen sammen med kokt ris. Fem-krydder er en kinesisk krydderblanding som du får kjøpt i assorterte dagligvarebutikker eller internasjonale butikksenter.

Kanskje disse også frister?