Sur-søt wok med svin
Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
2 ss
peanøttolje1 stk
løk2 stk
tomat0.5 stk
squash2 stk
paprika100 g
ananasSur-søt saus
4 dl
ananasjuice2 ss
ketchup0.5 ss
tomatpuré2 ss
sukkerSlik gjør du det:
Begynn med sur-søt saus. Ha alle ingrediensene i en kasserolle. Kok opp og la trekke uten lokk i ca 20 min. Skjær alle ingrediensene i strimler/ staver. Tomater skjæres i båter og "innmaten" tas ut (bare kjøttet skal brukes). Varm oljen i en wok. Fres kjøtt og løk på sterk varme i 3 min. Tilsett resten av ingrediensene og stek i 3 min. Hell den sur-søte sausen over og la alt bli gjennomvarmt. Smak til med frisk koriander. Server med ris.