Taco med ølbakt torsk
Christopher Sjuve
30 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
Slik gjør du det:
Forvarm ovnen til 175 °C. Varm oljen i en gryte som er maks 25 cm i diameter over middels varme til oljetermometeret viser 180 °C. Del opp tortillaene og lag 2 stabler. Pakk hver stabel i folie og varm dem i ovn i 12-15 minutter. Bland mel og salt i en stor bolle før du rører inn ølet. (Ølet vil gjøre at paneringen bli luftig og sprø ved steking). La røren stå litt så den tykner. Vend filetene forsiktig i røren, tørk så av det overflødige og fritér fisken. Fritér noen få av gangen, og vend dem et par ganger, til de er gyldne (4-5 minutter). Legges på tørkepapir til tørk. Øk oljetemperaturen til 190 °C og fritér fisken igjen til den er gyldenbrun og sprø, i ca 1 min. Tørk på papir igjen.