Torsk på purreseng
Hverdagsmiddag skal gå raskt og være smakfullt. Denne deilige fiskeretten er enkel å lage og smaker utrolig godt. Om man ikke får tak i fersk torsk, kan frossen torsk også brukes.
Christopher Sjuve
60 minutter
HovedrettIngredienser
2 ss
smør1 stk
purre3 dl
matfløte2 ts
karri800 g
torskefileti terninger1 ts
salt0.5 ts
pepper2 stk
egg, hardkokte2 stk
tomat, finhakket2 ss
finklippetgressløkSlik gjør du det:
Smelt smør i en stekepanne, la purren surre seg blank før matfløten slås på og karri røres inn. Legg fisketerningene forsiktig oppi fløten, slå ned varmen og la det småputre i ca 10 minutter. Ikke rør i gryten, da fliser fisken seg! Smak til med salt og pepper. Dryss over egg, tomat og gressløk rett før servering. Serveres med kokte poteter.