Tropisk fruktsalat med råkrem

Tropisk fruktsalat med råkrem

Oppskrift av: Wenche Andersen
20 minutter
Dessert

Slik gjør du det:

Begynn med å lage laken. Kok opp alle ingrediensene, la småkoke i 2-3 min. Avkjøl og bland inn likør. Del mango ved å skjære tett inntil den flate steinen. Del fruktkjøttet i biter og skjær av skallet. Del papaya, skarp vekk og kast kjernene og skjær fruktkjøttet i båter. Skjær av skallet og del båtene i biter. Skrell og skjær kiwi i båter og del opp i mindre biter. Del melonen, ta ut kjernene og del i biter. Del pasjonsfrukt og skrap ut kjernene med en teskje. Del sharonfrukt i fire, fjern skallet og skjær fruktkjøttet i mindre biter. Del granat eple i to og rist/bank eller ta ut kjernene med en teskje. Del hver physalis i to. Bland all frukten med den avkjølte laken. Del hver lichti i to og pynt med dem. La salaten stå og trekke smak ca 1 time før servering. Server salaten som den er eller med krem eller råkrem. Melon yoghurt smaker også godt på fruktsalaten. Råkrem: Pisk eggedosis av egg og sukker. Stivpisk kremfløte og vend den piskede fløten inn i eggedosisen rett før servering.

Kanskje disse også frister?