Wok med currymarinert kylling, kokosmelk og cashewnøtter
Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
Slik gjør du det:
Skjær kyllingfiletene i strimler og bland med currypasta. La stå og trekke smak på kjøkkenbenken i ca 30 min. Grovhakk nøttene. Spar ev noen nøtter til pynt. Varm olje i en wok. Når det freser rundt en trepinne er olje varm nok til at kyllingen kan legges i. Stek kyllingbitene i 3-4 min under omrøring i den varme olje. Dryss over salt og pepper. Tilsett de hakkede nøttene og stek videre i 2-3 min. Hell i kokosmelken, kok opp og la trekke i 3-4 min. Smak til med litt sesamolje (kan sløyfes om du ikke har). Trekk woken vekk fra platen tilsett spinat eller salat i brede strimler. Vend lett om. Server med nudler eller ris.