Brennende kjærlighet med epler og karri
Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
500 g
bacon eller flesk3 stk
løk3 stk
fast eple1 ss
karriPotetmos
1 kg
poteter3 dl
varm melk3 ss
smør3 skiver
sellerirotSlik gjør du det:
Begynn med å lage potetmos. Skrell og del poteter og selleri opp i terninger og kok møre i usaltet vann. Hell av kokevannet og damp godt. Mos potetene og spe med varm melk. Rør inn smør og smak til med salt og pepper. Stek baconskivene sprø. Legg over på et kjøkkenpapir. Tilsett løk i tynne båter i stekepannen med baconfettet, dryss over karri og stek under omrøring til løken er my. Tilsett epler i båter og la steke med de siste 2-3 min. Server løk og epleblandingen og bacon på en seng av potetmos. Dryss over rikelig med hakket persille ved servering.