Egg og røkt fisk
Middag på 20 minutter med egg og røkt fisk. Ja, det er rask mat.
Oppskrift av: Christopher Sjuve
20 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
3 stk
egg2 stk
peppermakrell1 bokser
artisjokkhjerte(eller 4 ferske)2 ss
kapersDressing
1 dl
olivenolje1 ss
dijonsennep2 ss
sitronsaft1 fedd
hvitløkSlik gjør du det:
Kok eggene i omtrent seks minutter. Pill av skallene og del dem i fire. Fordel eggebitene på de fire asjettene
Dryss over kapers. (Bruker du store kapers, del dem opp før du drysser).
Del opp peppermakrellen og artisjokkhjertene i biter og legg på asjettene. (Ferske artisjokker må koke i omtrent 25 minutter).
Knus hvitløkfeddet med hvitløkpresse og i ett glass, bland det med resten av ingrediensene til dressingen.
Fordel dressingen utover. Servér med litt nykvernet pepper.