Fersk pasta med kantareller
Christopher Sjuve
30 minutter
PastaIngredienser
4 porsjoner
Slik gjør du det:
Det er sopptid og er du heldig finner du en "heksering" med kantareller - en av de beste soppene. Blir det bomtur, har mange butikker kantareller nå, men prisen blir fort 220-250 kr. Begynn med den lekre kantarellen. Ha den i en panne med litt smør og la den "svette" noen minutter. Sopp avgir mye fuktighet, men fin kantarell er av de tørrere. Ha oppi løken og la den steke med til den er blank. Salt og pepper etter smak, men husk at den gode soppsmaken er veldig viktig i denne retten. Nå er det tid for fløte, sennep og mesteparten av persillen. Når i alt i pannen har en deilig, kremet substans, gjelder det å ha pastaen ferdig. Fersk pasta skal ikke koke mer enn 3-4 minutter, Hell av vannet, ha pastaen tilbake i kjelen og vend kantarellsausen inn. Legg opp på tallerken med noen sprøstekte kantareller og resten av persillen på topp. Riv parmesan over og .... nyyyyt!