Fransk burger
I denne hamburgeren er det kyllingkjøtt og bearnaise.
Oppskrift av: Christopher Sjuve
30 minutter
HovedrettIngredienser
2 porsjoner
200 g
andekjøtt1 stk
sjalottløk1 dl
bearnaisesaus2 ts
provencekrydder1 stk
artisjokkhjerte4 stk
salatblader2 stk
hamburgerbrødSlik gjør du det:
Hakk sjalottløken og bland det sammen med kyllingkjøtt, andekjøtt, provancekrydder, salt og pepper. (Du kan bruke bare kyllingkjøttdeig). Form deigen til to burgere. Stek dem i smør og olje i 5-6 minutter på hver side. Rist hamburgerbrødene i brødrister eller i ovnen på 100 grader til de blir sprø. Smør på bearnaise på hamburgerbrødene. (Oppskrift på bearnaise finner du nedenfor). Skjær artisjokkhjertene i skiver og legg på bunnen. Legg på salatblader og hamburgeren. Ha på soltørkede tomater og legg på lokket.