Granola med valnøtter
Denne er så god at du kan spise den til frokost.
Oppskrift av: Christopher Sjuve
45 minutter
SnacksIngredienser
4 porsjoner
0.5 dl
brunt sukker0.5 dl
honning4 ss
smør2 dl
havregryn1 dl
hvetemel1 ts
bakepulver1 dl
skivede mandler1 dl
rosiner1 knivsodd
saltSlik gjør du det:
Forvarm ovnen til 180 grader. Kle en ildfast form (på størrelse med en halv stekeplate) med bakepapir og pensle med litt olje.
Bland sammen havregryn, mel, bakepulver, salt, mandler, rosiner, tranebær og nøtter i en bolle.
Smelt smør, sukker og honning i en kjele. Hell det over de tørre ingrediensene og bland godt.
Hell over den ildfaste formen. Stek i 25 minutter. La det kjøle seg helt ned (2-3 timer) før du skjærer den opp i biter.