Gratinerte cannelloni
Oppskrift av: Aase Strømstad
45 minutter
PastaIngredienser
4 porsjoner
12 stk
lasagneplater250 g
kjøttdeig2 stk
sjalottløk2 fedd
hvitløk2 ss
olivenolje2 ss
hvetemel2 dl
kjøttkraft1 dl
rødvinSlik gjør du det:
I ovn ved 200° i ca. 15 minutter. Kok opp rikelig med vann, tilsatt 2 ts salt pr. liter. Kok et par lasagneplater om gangen i 3-4 minutter. Ta dem opp og la dem renne godt av. Finhakk løk og hvitløk og brun det sammen med kjøttdeigen i olje. Dryss på mel, rør om og spe med kjøttkraft og vin. La sausen koke til den tykner, 5-10 minutter. Smak den til med salt og pepper. Fordel fyllet på lasagneplatene, dryss på en liten skje ost og rull lasagnen sammen. Legg dem tett med skjøten ned i smurt ildfast form. Dryss resten av osten over og stek retten midt i ovnen til den er varm og overflaten gyllen.