Grillspyd med lam og timian

Grillspyd med lam og timian

Her er Clotilde Dusouliers nydelige grillspyd av lam med timian.

Oppskrift av: Clotilde Dusoulier
60 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Forvarm ovnentil 200 grader (om du ikke skal grille). Del kjøttet i 2,5 cm tykke firkanter (det skulle bli omtrent 20 biter), eller spør slakteren om å gjøre det for deg. Skrell løken, del den i fire og del hver del i to. Separer hver bit i de naturlige lagene. Del hver tomat i fire og fjern innmaten. Del paprikaen i fire. Fjern det hvite. Del på langs, ca 2,5 cm biter. Legg kjøttet i fire strimler på en ren fjel. Tre på kjøtt, løk, tomat og paprika i et likt mønster. Ha på generøst med salt, pepper og timian. Du kan bake dem i ovnen i 25-35 minutter. Snu dem når du er halveis. På grillen tar det litt kortere tid, særlig om du bruker kulegrill (eller annen grill med lokk).

Kanskje disse også frister?