Honning- og sitronkylling med bønnesalat
Oppskrift av: Wenche Andersen
60 minutter
Forretter og småretterIngredienser
4 porsjoner
1 ss
honning, flytendeBønnesalat
2 bokser
hermetiske hvite bønner2 fedd
hvitløk0.5 stk
fennikel0.5 stk
rødløk2 stk
tomat3 ss
olivenolje1 ts
sennep, tørrSlik gjør du det:
Legg kylling i et ildfast fat (hel grillet kylling deles opp). Frossen kylling tilberedes etter anvisning på pakken. Bland sammen sitronsaft, skall og flytende honning og pensle over kyllingen. Varm kyllingen i stekeovn ved 150 ºC i ca 30 min eller i en stekepanne til kyllingen er gjennomvarm. Hell laken av de hermetiske bønnene og skyll dem under rennende kaldt vann. Legg godt avrente bønner i en bolle, tilsett finhakket hvitløk, fennikel,rødløk og tomater i båter. Bland sammen eddik, olje, tørr sennep, salt og pepper. Smak til dressingen og vend den inn i grønnsakene. Bland inn salat rett før servering.