Kjøttgryte med chorizo og avokadoyoghurt

Kjøttgryte med chorizo og avokadoyoghurt

Oppskrift av: Caroline Hofberg
30 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

Slik gjør du det:

Kjøttgryte

Skjær pølsen i små terninger eller strimle pølse som er skåret i skiver. Hakk løk og hvitløk, rens og skjær paprikaene i terninger.
Brun kjøttdeig, pølse, løk, hvitløk og paprika i olje. Rør inn paprikapulver mot slutten.
Tilsett tomater, buljongterning og vann og la det småkoke under lokk i ca. 20 minutter.
Spyl bønnene i kaldt vann og la dem renne av. Rør dem i gryten og la den koke videre et pr. minutter.
Smak til med sambal oelek eller karri og salt.
Dryss over hakket koriander og server avokadoyoghurt og brød til.

Avokadoyoghurt

Mos avokadokjøttet med sitronsaft og rør inn de øvrige ingrediensene. Smak til med tabasko og salt.

Kanskje disse også frister?