Kjapp og god fiskesuppe
En deilig suppe full av velsmakende og sunne ingredienser.
Christopher Sjuve
Ingredienser
1 stk
persillerot2 stk
gulrøtter2 stilker
stangselleri1 stk
purre1 ss
rapsolje1 fedd
hvitløk2 stk
fiskebuljongterninger1.5 l
vann600 g
torskefilet2 ss
hvetemel3 dl
matyoghurt50 g
reker50 g
crabsticks1 krm
pepperSlik gjør du det:
Skjær grønnsakene i strimler og surr dem i olje med hvitløk og løk i 3–4 minutter under omrøring.
Spe med fiskekraft og kok opp. Reduser varmen og tilsett fisken.
Ha mel i matyoghurten og rør til du får en glatt masse. Tilsettes i suppen under omrøring. La alt trekke i 3–5 minutter til fisken er nesten mør (det er viktig at den ikke fosskoker etter at matyoghurten er tilsatt).
Tilsett reker og crabsticks. Smak suppen til med pepper. Pynt eventuelt med frisk dill.