Kylling i grønn karri
Oppskrift av: Paul Løwe
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
3 ss
solsikkeolje1 stk
kylling1 ss
karri2 l
kokosmelk1 stk
hønsebuljongterning125 g
bambusskudd0.5 stk
aubergine2 stk
chili7 stk
limeblader1 bt
thaibasilikum2 ss
sukker3 ss
fiskesausSlik gjør du det:
Del kylling i to biter til hver porsjon. Varm oljen i en wok. Fres karripastaen i 30 sekunder. Skru varmen ned og legg kyllingbitene i. Stek kyllingen gyllen. Ha i kokosmelk og buljongterningen. La blandingen småkoke i 20 minutter. Rør av og til. Rør inn fiskesaus og sukker. Ha i bambusskudd, aubergine og chili. La det hele koke i 5 minutter. Ta woken av varmen og tilsett limeblader og basilikum. Serveres med ris.