Kylling og chèvre
Middag på 20-minutter. Dette middagstipset er gull verdt.
Oppskrift av: Christopher Sjuve
20 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
Slik gjør du det:
Rens bort det trevlete, ytterste laget på fennikelen og skjær av toppene (spar på det fine "gresset"). Del fennikelen i båter og legg i en bolle.
Fjern kjernehuset på eplet og del det i fire. Skjær tynne skiver av eplet og ha i bollen.
Ha i olivenolje og sitronsaft og vend godt rundt. Ha i litt salt og nykvernet pepper.
Fordel fennikel og eple på tallerkener. Ha over chevre.
Del kyllingbrystene i tre på langs. Vend dem i litt olje og ha på salt og pepper. Stek eller grill dem, omtrent 5-6 minutter på hver side (kortere om grillen er veldig varm).
Legg kyllingen på tallerkenene og servér. Ha eventuelt over litt olje, sitronsaft, salt og pepper. Pynt med litt av "fennikelgresset".