Kylling og chèvre

Kylling og chèvre

Middag på 20-minutter. Dette middagstipset er gull verdt.

Oppskrift av: Christopher Sjuve
20 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

Slik gjør du det:

Rens bort det trevlete, ytterste laget på fennikelen og skjær av toppene (spar på det fine "gresset"). Del fennikelen i båter og legg i en bolle.
Fjern kjernehuset på eplet og del det i fire. Skjær tynne skiver av eplet og ha i bollen.
Ha i olivenolje og sitronsaft og vend godt rundt. Ha i litt salt og nykvernet pepper.
Fordel fennikel og eple på tallerkener. Ha over chevre.
Del kyllingbrystene i tre på langs. Vend dem i litt olje og ha på salt og pepper. Stek eller grill dem, omtrent 5-6 minutter på hver side (kortere om grillen er veldig varm).
Legg kyllingen på tallerkenene og servér. Ha eventuelt over litt olje, sitronsaft, salt og pepper. Pynt med litt av "fennikelgresset".

Kanskje disse også frister?