Kyllingsalat i tortilla
Oppskrift av: Wenche Andersen
30 minutter
Forretter og småretterIngredienser
4 porsjoner
3 stk
kyllingbryst0.25 stk
purre1 stk
paprika, rød1 bokser
hermetiske bønner2 dl
crème fraîche1 ts
karri8 stk
tortillalefse1 dl
ost, revet<br>
Dressing:
0.5 ss
rapsolje1 ss
eplecidereddik0.5 ss
vannSlik gjør du det:
Stek kyllingfiletene i litt olje eller smør, dryss på salt og pepper og etterstek i varm stekeovn, 200 ºC i 6-8 min. Avkjøl kyllingfiletene litt og skjær i strimler. Rens og finhakk purre og paprika . Skyll godt av de hermetiske bønnene. Smak crème fraiche til med karri, salt og pepper. Bland sammen purre, paprika, bønner og crème fraiche. Fordel fyllet i tortillalefsene, rull sammen og legg med skjøten ned i et ildfast fat. Dryss over revet ost og stek midt i varm stekeovn 225 ºC i 6-8 min. Bland sammen ingrediensene til dressingen og hell over salaten.