Laks på badetur med blåskjell
Oppskrift av: Trond Moi
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
1 stk
laksefilet1 kg
blåskjell2 bokser
hakkede tomat er1 fedd
hvitløk1 stk
chili2 stk
rødløk1 stk
gulrot1 stk
purre1 stk
fennikel10 stk
champignon1 dl
olivenolje100 g
spinatSlik gjør du det:
1. Renskjær fileten. Kutt laksen i 5 cm store biter. Vask blåskjellene godt. 2. Kutt alle grønnsakene i tynne strimler. 3. Ha laks, blåskjell og grønnsaker i en langpanne. Krydre med salt og pepper. 4. Sprinkle over med hakkede tomater. 5. Sett i ovn på 220 ºC i ca 20 min. 6. Dryss over grovsnittet spinat og finhakkede urter som f.eks gressløk, basilikum, koriander eller persille.