Laks på badetur med blåskjell

Laks på badetur med blåskjell

Oppskrift av: Trond Moi
45 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

  • 1 stk

    laksefilet
  • 1 kg

    blåskjell
  • 2 bokser

    hakkede tomat er
  • 1 fedd

    hvitløk
  • 1 stk

    chili
  • 2 stk

    rødløk
  • 1 stk

    gulrot
  • 1 stk

    purre
  • 1 stk

    fennikel
  • 10 stk

    champignon
  • 1 dl

    olivenolje
  • 100 g

    spinat
  • salt
  • pepper
  • Slik gjør du det:

    1. Renskjær fileten. Kutt laksen i 5 cm store biter. Vask blåskjellene godt. 2. Kutt alle grønnsakene i tynne strimler. 3. Ha laks, blåskjell og grønnsaker i en langpanne. Krydre med salt og pepper. 4. Sprinkle over med hakkede tomater. 5. Sett i ovn på 220 ºC i ca 20 min. 6. Dryss over grovsnittet spinat og finhakkede urter som f.eks gressløk, basilikum, koriander eller persille.

    Kanskje disse også frister?