Laks på badetur med blåskjell

Laks på badetur med blåskjell

Oppskrift av: Trond Moi
45 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

1 fedd

hvitløk

1 stk

chili

2 stk

rødløk

1 stk

gulrot

1 stk

purre

1 stk

fennikel

10 stk

champignon

100 g

spinat

Slik gjør du det:

1. Renskjær fileten. Kutt laksen i 5 cm store biter. Vask blåskjellene godt. 2. Kutt alle grønnsakene i tynne strimler. 3. Ha laks, blåskjell og grønnsaker i en langpanne. Krydre med salt og pepper. 4. Sprinkle over med hakkede tomater. 5. Sett i ovn på 220 ºC i ca 20 min. 6. Dryss over grovsnittet spinat og finhakkede urter som f.eks gressløk, basilikum, koriander eller persille.

Kanskje disse også frister?