Laksekarbonader med eple- og selleriremulade
Oppskrift av: Wenche Andersen
60 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
600 g
laksefilet1.5 ts
salt1 ss
finhakket gressløkSelleri- og epleremulade
0.5 stk
sellerirot1 stk
stangselleri2 stk
eple, syrlig2 ss
sitronsaft2 ss
dijonsennep1 beger
kesam eller lettrømmeSlik gjør du det:
Finhakk laksefileten med en kniv og bland med salt, pepper og gressløk. Form én karbonade til hver. Varm en panne med litt olje, tilsett litt smør og stek laksekarbonadene i ca 2 min på hver side. Varm burgerbrødene i pannen og legg i salat, tomat, agurk, løk og lakseburger. Servere med selleri og eple remulade. Selleri og epleremulade: Rens og riv fint opp sellerirot, stilkselleri og epler. Tilsett sitronsaft. Bland sammen sennep, Kesam eller lettrømme. Smak til med salt og pepper. La remuladen stå og trekke 20-30 min og smak til med sukker og salt og pepper.