Lun salat med bacon, poteter og laks
Oppskrift av: Wenche Andersen
30 minutter
SalatIngredienser
4 porsjoner
4 stk
poteter1 stk
pastinakk350 g
frosne grønne erter4 skiver
bacon1 stk
hjertesalatDressing
2 ts
sitronsaft1 ts
dijonsennep2 ss
olivenoljeSlik gjør du det:
Rens og del potetene og pastinakk i litt store biter og kok møre i lettsaltet vann, 10-15 min. Tilsett de frosne ertene og la dem trekke med de siste 2 min. Sil av kokevannet. Stek bacon til de er sprø, ta opp og legg tilside. Del laks i litt store terninger og stek i pannen med baconfettet, press over litt sitron og dryss med pepper ev litt salt. Stek til laksen er knapt gjennomstekt. Rens og strimle salat. Pisk sammen dressing. Vend lett sammen grønnsaker, bacon, laks, strimlet salat og dressing.