Makrell i wok med rød currypasta
Christopher Sjuve
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
4 stk
makrellfilet1 stk
aubergine i biter1 stk
grønn paprika i biter1 stk
rød paprika i biter1 pk
Shimeji sopp i biter1 ss
frisk revet ingefær1 fedd
hvitløk, presset8 stk
minimais2 ss
salat olje2 ss
rød karri pasta0.5 ts
pepper, sort og nykvernet1.5 ts
thai fiskesaus1 ts
sukker1 dl
vannSlik gjør du det:
Skjær makrellen i strimler på ca 2 cm. Vend dem i maisennamel og frityrstek dem. Stir-fry, stek raskt, hvitløken i salatolje, tilsett ingefær, aubergine, paprika, sopp, babymais og rød currypasta og stek dette raskt. Ha i grovmalt pepper, Thai fiskesaus, sukker og vann. Tilsett makrellen, smak til med Thai fiskesaus og server.