Mama Rosas Bacalhau
Christopher Sjuve
30 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
1 stk
løk, i skiver1 dl
olivenolje6 fedd
finhakket hvitløk2 stk
paprika, rød2 stk
paprika, grønn2 stk
paprika, gul400 g
poteter100 g
oliven, sorte1 stk
persille gren, hakketSlik gjør du det:
Brasiliansk julerett med norsk klippfisk Skjær klippfisken i serveringsstykker og paprikaen i strimler. Stek løk og hvitløk i olivenolje. Stek klippfisken gylden og fin i olivenolje og legg over i et ildfast fat sammen med løken. Surr paprikastrimlene i olivenolje ca 1 minutt. Legg paprika og sorte oliven pent omkring fisken. Drypp litt olivenolje over og dekk med aluminiumsfolie. Settes inn i varm stekeovn 5 minutter ved 180 grader. Stek de kokte potetene i olivenolje. I mangel på små pene poteter kan vanlige poteter skjæres i store terninger. Pynt med persille og server fisken sammen med de stekte potetene.