Nakkekoteletter på seng av eple- og sellerikompott
Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
Koteletter
4 stk
nakkekotelettEple- og sellerikompott
2 stk
eple, syrlig4 stang
selleri2 ss
tomatpuré0.75 ts
timianSlik gjør du det:
Varm olje i en stekepanne, tilsett smør og la bli varmt før kotelettene legges i. Dryss på salt og pepper og stek i 3-4 min på hver side. Trekk pannen vekk fra platen og la kotelettene "ettersteke" mens eple- og sellerikompotten lages. Del epler i båter, stilkselleri i biter og rens småløken eller del løk i båter. Surr løken blank i litt smør i stekepannen. Tilsett epler og stilkselleri. Ha i tomatpué, eplecider og timian og la grønnsakene trekke i 5-6 min. Smak til med salt og pepper. Server med kokte poteter eller ris. Tips: Ønsker du mer grønnsaker, tilsett brokkoli i små buketter sammen med epler og grønnsakene.