Ovnsbakte grønnsaker med chèvre
Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
VegetarIngredienser
4 porsjoner
0.5 stk
aubergine1 stk
squash2 stk
paprika1 stk
rødløk2 ss
pinjekjerner0.5 dl
olivenolje150 g
chèvre (hvit geitost)4 stk
ciabattabrødSlik gjør du det:
Varm stekeovnen til 225 ºC. Skjær grønnsakene i biter. Hell litt olje i bunnen av en liten langpanne eller ildfast form. Legg i grønnsaker og pinjekerner og hell over resten av oljen. Dryss over salt og pepper og bland godt sammen. Stek midt i varm stekeovn i ca 20 min. Rør om en gang i mellom. Fordel grønnsaker på halve ciabatta eller brødskiver. Smuldre ost over og legg toppen av ciabatta eller brødskiver over. Tips: Skiver av skinke eller spekemat kan serveres ved siden av.