Panert skinke med spinat og kikertsalat
Oppskrift av: Wenche Andersen
30 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
600 g
svinekjøtt i strimler1 stk
egg4 ss
griljermel2 ss
parmesanSalat:
1 stk
paprika2 stk
selleristang1 stk
løk2 fedd
hvitløk1 ss
olivenolje100 g
spinat, fersk1 ss
eplecidereddik1 bokser
hermetiskekikerterSlik gjør du det:
Paner kjøttet ved først å vende kjøttstrimlene i sammenpisket egg og så i griljermel tilsatt revet parmesan, salt og pepper. Stek kjøttet i smør eller olje. Skjær paprika og stilkselleri i tynne biter, løk i tynne båter og finhakk hvitløk. Surr grønnsakene myke i olje. Skyll og grovhakk spinat og tilsett i pannen med grønnsaker sammen med eddik og godt skylte kikerter. La alt bli varmt. Smak til med salt og pepper. Server med couscous eller ris.