Regnbueris
Oppskrift av: Wenche Andersen
60 minutter
RisrettIngredienser
4 porsjoner
1 stk
paprika, rød8 stk
champignon1 stk
gulrot100 g
skinke/kalkunpålegg2 dl
frosne grønne erter2 ss
solsikkeolje1 stk
vårløk1 ss
soyasaus, lys2 ts
sesamoljeSlik gjør du det:
Kok ris etter anvisning på pakken. Skjær grønnsakene og skinken i små treninger eller tynne strimler. Tin frosne erter. Ha olje i en wokpanne, varm opp og tilsett finsnittet vårløk og la steke ca 30 sek. Tilsett grønnsaker og skinke og stek i ca 2 min. Tilsett sesamolje. Ta woken vekk fra platen og avkjøl litt. Når det gjenstår 3-4 min av risens koketid hell grønnsakene fra woken over risen og kok i 4-5 min. Bland godt sammen og server.