Salat med grapefruktmarinert kylling
Oppskrift av: Anne Beate Hauge
90 minutter
SalatIngredienser
4 porsjoner
200 g
tomat er i terninger1 stk
gul eller rød paprika1 stk
slangeagurk, i skiver1 stk
sitron1 ss
sukker<br>
1 stk
kyllingMarinade:
1 stk
søt og stor grapefruktSlik gjør du det:
Jentepiratene lagde denne retten i Egypt. Skrell slangeagurk, del i 2 og skrap ut frøene, skjær i skiver. Sitronsaft, sukker, olivenolje og balsamicoeddik blandes og vendes inn i salaten. Kyllingen kuttes i små terninger, marineres i saften fra en søt og stor grapefrukt, olivenolje, salt og pepper og litt sterk chillisaus. Kyllingbitene får ligge i marinaden 1 times tid, stekes over sterk varme et par minutter. La kyllingbitene hvile i 4-5 minutter for de danderes over salaten.