Saltimbocca på rødspette

Saltimbocca på rødspette

Oppskrift av: Aase Strømstad
60 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

4 skiver

spekeskinke

4 skiver

jarlsberg

2 ts

salt

1 ts

pepper

1 stk

egg

1 ss

vann

Persillesaus:

1 porsjon

lyssaus

<br>

Slik gjør du det:

Legg to og to rødspettefileter sammen med skinke, ost og finsnittet vårløk mellom. Vend dem først i mel blandet med salt og pepper, deretter i egg vispet sammen med vann og til slutt i strøbrød. La filetene ligge et par minutter på tørt underlag så paneringen fester seg. Lag sausen etter anvisningen, med fiskekraft. Rør inn persille like før servering. Kok aspargesene. Stek rødspettefiletene i olje i 3-4 minutter på hver side. Bruk middels varme så fisken blir gjennomstekt uten å bli for brun. Server fisken med sausen og asparges, samt kokt ris.

Kanskje disse også frister?