Seibiff med løk og chili, råkost, yoghurt- og agurkdressing
Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
800 g
seifilet3 ss
hvetemel1 ts
salt0.5 ts
pepper2 stk
løk1 stk
purreYoghurt- og agurkdressing
1 stk
slangeagurk, i skiver3 dl
yoghurt naturell1 fedd
hvitløk1 ss
olivenolje0.5 stk
sitron, saften av denSlik gjør du det:
Skjær løken i tynne skiver og stek den gyllen i smør.Tilsett finsnittet purre og finhakket chili og la steke med de siste 2 minutter. Smak til med salt og pepper. Skjær seifileten i passende serveringsstykker. Vend stykkene i hvetemel tilsatt salt og pepper. Stek gyllen i smør i middels varm panne. Yoghurt- og agurkdressing: Del agurken på langs og skrap ut innmaten. Rasp agurken grovt opp eller del den i tynne strimler, legg den i et dørslag og dryss med litt salt. La den ligge og renne av seg, klem ut vannet. Bland sammen alle ingrediensene og smak til med salt, pepper og sukker. Vend inn godt avrent agurk.