Seibiff med løk og chili, råkost, yoghurt- og agurkdressing

Seibiff med løk og chili, råkost, yoghurt- og agurkdressing

Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Skjær løken i tynne skiver og stek den gyllen i smør.Tilsett finsnittet purre og finhakket chili og la steke med de siste 2 minutter. Smak til med salt og pepper. Skjær seifileten i passende serveringsstykker. Vend stykkene i hvetemel tilsatt salt og pepper. Stek gyllen i smør i middels varm panne. Yoghurt- og agurkdressing: Del agurken på langs og skrap ut innmaten. Rasp agurken grovt opp eller del den i tynne strimler, legg den i et dørslag og dryss med litt salt. La den ligge og renne av seg, klem ut vannet. Bland sammen alle ingrediensene og smak til med salt, pepper og sukker. Vend inn godt avrent agurk.

Kanskje disse også frister?