Sennepsgratinert skinke

Sennepsgratinert skinke

Christopher Sjuve
45 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

1 stk

rødløk

2 stk

squash

3 stk

tomater

2 stk

paprika r

Gratinering

3 fedd

hvitløk

Tilbehør

4 porsjon

poteter

Slik gjør du det:

Bland sammen sennep, persille, hvitløk og ravigottesaus. Smør rikelig med gratineringen på hele skinken. Skjær eventuelt kjøttet i skiver og smør sennepsblandingen på skivene. Settes i stekeovn i ca. 15 minutter på 225 grader. Del rødløk og paprika i båter og fres de lett i en wok eller stekepanne. Del tomatene i to og squashen i staver og stek dem lett. Legg grønnsakene i en ildfast form og tilsett olje, salt og pepper. Alt blandes lett. La grønnsaksblandingen stå lunt til skinken er helt klar. Anrett grønnsakene på fat og legg skinken i midten. Server retten med kokte eller gratinerte poteter etter ønske.

Kanskje disse også frister?