Sennepsgratinert skinke
Christopher Sjuve
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
1 kg
kokt skinke1 stk
rødløk2 stk
squash3 stk
tomater2 stk
paprika rGratinering
1.5 dl
sennep, sterk3 ss
persille3 fedd
hvitløk2 ss
ravigottesausTilbehør
4 porsjon
poteterSlik gjør du det:
Bland sammen sennep, persille, hvitløk og ravigottesaus. Smør rikelig med gratineringen på hele skinken. Skjær eventuelt kjøttet i skiver og smør sennepsblandingen på skivene. Settes i stekeovn i ca. 15 minutter på 225 grader. Del rødløk og paprika i båter og fres de lett i en wok eller stekepanne. Del tomatene i to og squashen i staver og stek dem lett. Legg grønnsakene i en ildfast form og tilsett olje, salt og pepper. Alt blandes lett. La grønnsaksblandingen stå lunt til skinken er helt klar. Anrett grønnsakene på fat og legg skinken i midten. Server retten med kokte eller gratinerte poteter etter ønske.