Sitron- og persilletorsk

Sitron- og persilletorsk

Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

1 stk

løk

1 stk

gulrot

3 dl

vann

1 ts

salt

1 stk

purre

3 skiver

sitron

Slik gjør du det:

Skrell og del løk og gulrot i skiver, skyll og skjær selleristilk i strimler. Legg grønnsakene i en kasserolle, tilsett vann og persillestilker, laurbærblad, salt og pepperkorn. Kok opp under lokk og la trekke i ca 10 min. Skjær fisken i mindre biter og skyll og rens purre og skjær i strimler. Skrubb sitron og skjær skiver. Legg fisk, purre og sitronskiver i kasserollen og la trekke i 7-8 min under lokk.. Server med kokte poteter og lettrømme smakt til med sitronskall, sitronsaft, salt, pepper og litt honning eller sukker. Et rikelig persilledryss på toppen. Oppskrift hentet fra: Kokeboken "365 sunne middager, på en halv time" redaktør Ingrid Espelid Hovig

Kanskje disse også frister?