Sitronpasta med røkelaks

Sitronpasta med røkelaks

Oppskrift av: Wenche Andersen
30 minutter
Pasta

Slik gjør du det:

Kok pasta etter anvisning på pakken til "al dente", med en liten hard kjerne. Men pasta koker, rør sammen fløte, crème fraiche, eggeplommer, revet skall av 1 sitron (kun det gule skallet, godt vasket), salt, pepper og sukker. Smak til med salt og sukker. Blandingen må ha nok salt slik at den ikke blir "emmen" og sukker slik at den ikke blir for syrlig .Men den skal ikke være søt! Sukkeret henter også opp de andre smakene. Hell kokevannet av pastaen. Trekk kasserollen vekk fra platen. Hell fløte og eggblandingen inn og vend om til egget tykner. Smak ev til med salt og pepper. Vend inn røkelaks i strimler og finhakkede urter rett før servering. Hele skiver av røkelaks kan servers ved siden pastaen.

Kanskje disse også frister?