Sjømannsbiff

Sjømannsbiff

Christopher Sjuve
90 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

  • 500 g

    flatbiff
  • 3 stk

    rødløk
  • 8 stk

    poteter
  • 2.5 dl

    buljong
  • 2.5 dl

    lettøl
  • 2 ts

    salt
  • Tilbehør

  • sylteagurk
  • Slik gjør du det:

    Skjær løken i tynne skiver og stek dem i smør. Ta dem opp. Skjær kjøttet i tynne skiver og brun dem. Dryss på salt og pepper. Skrell potetene og skjær dem i skiver. Legg poteter, kjøtt og løk lagvis i en gryte. Kok ut stekepannen med buljong og øl og hell sjyen i gryten. Etterstek retten under lokk på svak varme i ca. 45 minutter, til potetene er myke og kjøttet mørt.

    Kanskje disse også frister?