Skinkeruller på salatseng
Oppskrift av: Wenche Andersen
20 minutter
Forretter og småretterIngredienser
4 porsjoner
Slik gjør du det:
Kremost bør være temperert. Rør sammen ost og kesam, smak til med finhakkede urter og sitron. Legg 1 ss osteblanding på hver skinkeskive og rull sammen. Legg ruccolasalat på et serveringsfat, drypp over god olivenolje, flaksalt, grovmalt pepper og litt presset sitron. Legg de ostekremfylte skinkerullene over Urtesalat Anrett rikelig med ruccolasalat, kruspersille, litt rosmarin i en salatbolle. Dryss over treninger av hvit gjeitost, for eksempel fast Snøfrisk eller bruk en mildere ost som for eksempel Jarlsberg. Fortsett med å drysse over lettstekte små brødtreninger (stek i olivenolje og litt finhakket hvitløk). Drypp over god olivenolje, lagret balsamicoeddik og litt flaksalt.