Sommerens kyllingsalat med myntedressing
Christopher Sjuve
45 minutter
SalatIngredienser
4 porsjoner
1 stk
kylling, grillet3 dl
pasta skjell (ukokt)1 stk
gulrot8 stk
asparges20 stk
sukkererter2 stk
avokado0.5 kurv
jordbær1 stk
salathodeMyntedressing
3 dl
lettrømme1 ss
sitronsaft0.5 ss
sukkerSlik gjør du det:
Bland alle ingrediensene til dressingen og sett den kaldt til servering. Ta om ønskelig av skinnet og del skinn- og benfritt kyllingkjøtt i passe biter. Kok pasta etter anvisning på pakken og avkjøl. Skjær gulrot i lange strimler med ostehøvel. Legg strimlene i kaldt vann, så de krøller seg. Skrell asparges og rens sukkererter. Del hver asparges og sukkerert i 3-4 og kok i lettsaltet vann i 3-4 minutter. Skrell avokadoen og del i båter. Drypp med sitronsaft så de ikke blir brune. Del jordbærene og strimle salaten. Bland alle ingrediensene lett og ha over myntedressingen, eller server den ved siden av. Pynt gjerne med friske jordbær. Server med ferskt brød til.