Sprø lammekoteletter med ratatouille
Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
8 stk
lammekoteletter4 ss
dijonsennep3 skiver
brød, daggammeltRatatouille:
2 stk
aubergine1 stk
stor løk1 stk
squash3 stk
flådd tomat0.5 stk
paprika0.5 dl
olivenolje3 fedd
hvitløk1 stk
laurbærblad1 krm
sukkerSlik gjør du det:
Begynn med ratatouille. Skjær auberginen i skiver. Dryss litt salt på skivene og la dem ligge å trekke 15-20 min. Skyll i kaldt vann og tørk dem. Skjær løk og squash i skiver. Paprika skjæres i strimler og flådde tomater i båter. Stek alle grønnsakene i olivenolje. De skal bli møre men ikke brune. Rør hele tiden. Tilsett finhakket hvitløk og smak til med urtekrydder, salt, pepper og sukker. Ha i litt vann hvis det virker tørt. Kjør brødskiver uten skorpe og urter i en foodprocessor. Dryss salt og pepper på kotelettene, smør de inn med litt sennep og vend dem i brødblandingen og stek dem i olje i middels varm panne i 3-4 min på hver side.