Sprø lammekoteletter med ratatouille

Sprø lammekoteletter med ratatouille

Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Begynn med ratatouille. Skjær auberginen i skiver. Dryss litt salt på skivene og la dem ligge å trekke 15-20 min. Skyll i kaldt vann og tørk dem. Skjær løk og squash i skiver. Paprika skjæres i strimler og flådde tomater i båter. Stek alle grønnsakene i olivenolje. De skal bli møre men ikke brune. Rør hele tiden. Tilsett finhakket hvitløk og smak til med urtekrydder, salt, pepper og sukker. Ha i litt vann hvis det virker tørt. Kjør brødskiver uten skorpe og urter i en foodprocessor. Dryss salt og pepper på kotelettene, smør de inn med litt sennep og vend dem i brødblandingen og stek dem i olje i middels varm panne i 3-4 min på hver side.

Kanskje disse også frister?