Stuffing til kalkun
Oppskrift av: Wenche Andersen
30 minutter
TilbehørIngredienser
Sopp- og baconfyll:
100 g
bacon250 g
champignon200 g
brødterninger1 ss
hakketpersille4 ss
rømme1 ts
basilikumEple- og sviskefyll:
5 stk
eple250 g
svisker, stenfrieFarsefyll:
1 stk
løk1 stk
rød/grønnpaprikaSlik gjør du det:
Sopp- og baconfyll: Skjær baconet i biter og stek dem sammen med sopp skåret i skiver. Tilsett persille, rømme og basilikum. Ha i brødterningene og smak til med salt og pepper. Eple- og sviskefyll: Fyll kalkunene med eplebåter og svisker. Farsefyll: Finhakk løk og paprika. Skjær opp lever i terninger. Bland farsen med de oppskjærte ingrediensene. Fyll farsen i kalkunen før steking. Beregn 30-45 min lengre steketid når kalkunen er fylt med farse. Farsen kan også stekes i en form sammen med kalkunen den siste timen av steketiden. Farsen er med på å «drøye» kalkunen.