Svinesauté med chilipepper

Svinesauté med chilipepper

Christopher Sjuve
45 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

3 fedd

hvitløk

300 g

vårløk

1 ts

sukker

Tilbehør

4 porsjon

ris

Slik gjør du det:

1. Skjær kjøttet i strimler på ca. 1 x 1 x 4 cm. Brun kjøttet i varm olivenolje. Krydre med salt, pepper og ta kjøttet over på et fat. 2. Hakk hvitløk, chiliepepper (husk å fjerne frøene) og ingefær. Rens vårløken og del den i tykke skiver. Fres alt i kjelen som kjøttet ble brunet i. Tilsett soyasaus og kraft. La det hele koke i 2-3 minutter. Smak til med salt, pepper, og sukker. Jevn sausen med maisenna utrørt i kaldt vann. 3. Tilsett ananasbitene og kjøttet og varm forsiktig opp til kokepunktet. 4. Kok risen og server til retten.

Kanskje disse også frister?