Thaisalat med grillet eller stekt torsk
Christopher Sjuve
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
800 g
torskefilet1 stk
salat etter eget ønske0.5 stk
agurk i skiver0.5 stk
rød paprika i strimlerDressing
1 ts
sennep0.75 dl
olivenolje0.25 ts
thaikrydder eller sambal oelekSlik gjør du det:
Sett stekeovnen på 180 grader. Bland sammen ingrediensene til dressingen. Skjær fisken i serveringsstykker og pensle hvert stykke med ca 1 ts av dressingen. Legg fisken i en smurt ildfast form. Sett fisken i ovn og stek den ca 15 minutter eller til den er ferdig. Anrett salat, agurk og paprika på en tallerken og drypp noen ts av dressingen over. Anrett fisken over salaten og fordel resten av dressingen over fiskestykkene. Dryss til slutt grovhakkede peanøtter og ev. Friske urter over.