Tom yam thaimat med kylling
Oppskrift av: Trond Moi
30 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
2 stk
kyllingbryst1 stk
rødløk3 stk
vårløk1 stk
pak choy kål100 g
bambusskudd1 bokser
vannkastanjer1 dl
olje1 stk
lime (juicen)1 bokser
kokosmelk1 stk
chili1 ss
ingefær, fersk2 fedd
hvitløk1 stk
sitrongress tengel0.5 bt
korianderSlik gjør du det:
Kutt kyllingen i strimler og grønnsakene i litt tynnere strimler og biter. Finhakk ingefær, chili, sitrongress (kun det hvite) og hvitløk. Varm opp oljen i en stor kjele og ha dette oppi. Fres det litt og tilsett kylling og grønnsaker. Tilsett kokosmelk. Kok godt opp og la dette småkoke 2-3 min. Ha i litt soyasaus og sesamolje og til slutt pak choy. Smak til med salt og pepper og limesaft, og dryss masse fersk koriander over rett før servering.