Anes cæsarsalat
Her er en cæsarsalat som er temmelig nærme originalen.
Oppskrift av: Wenche Andersen
20 minutter
SalatIngredienser
4 porsjoner
1 stk
romanosalatDressing
2 ss
dijonsennep12 dråpe
worchestershiresaus1 stk
sitron, saften av den2 fedd
hvitløk4 stk
eggeplomme4 stk
ansjosfilet2 dl
olivenoljeSlik gjør du det:
Bland alle ingrediensene unntatt osten i en bolle. Visp sammen. Bruk eventuelt en hurtigmikser eller stavmikser.
Tilsett halvparten av revet parmesan og bland godt. Vend dressing med (vasket, tørket og oppkuttet) salat rett før servering. Dryss over brødkrutonger og rikelig med høvlet parmesan.
Server eventuelt med kyllingfilet. Ane serverer også - avocado, fetaost, og cashewnøtter anrettet i små skåler ved siden av salaten, slik at hver og en kan forsyne seg selv.