Biff Rydberg
Verdens beste pytt-i-panne. Server med speilegg, pepperrotkrem og syltede rødbeter.
Oppskrift av: Håvard Egge
30 minutter
HovedrettIngredienser
2 porsjoner
3 stk
gulroti skiver0.5 stk
rødløki grove biter0.5 stk
purrei grove biter1 ts
honning, mild2 kvast
bladpersille0.25 kvast
sitronSlik gjør du det:
Kok opp potet i lettsaltet vann, gjerne med noen dillstilker i. La trekke til nesten gjennomkokt. Eventuelt bruk poteter fra gårsdagens middag.
Del potetene i grove biter. Hell olje i panna og stek potetene i tre minutter.
Legg i gulrot, rødløk og purreløk og stek videre til grønnsakene er passe stekt. Ta ut.
Legg i en klatt smør og brun kjøttet over høy varme.
Tilsett honning og worchestershiresaus eller soyasaus, samt grønnsakene.
Rør i finhakket bladpersille og smak til med salt, pepper og sitronsaft.