Ciabatta med kyllingfilet, tomat og mozzarella og hvitløkdressing
Oppskrift av: Wenche Andersen
30 minutter
Forretter og småretterIngredienser
4 porsjoner
4 stk
kyllingfiletHvitløksdressing
1.5 dl
lettrømme2 fedd
hvitløk0.5 stk
sitron, saften av den<br>
4 stk
ciabattabrødSlik gjør du det:
Begynn med å lage hvitløkdressing. Ha alle ingrediensene unntatt salt, pepper og sukker i en foodprocessor og kjør sammen til en grønn dressing. Smak til med salt, pepper og eventuelt litt sukker.
Stek eventuelt ciabattabrød etter anvisning på pakken.
Varm olje og litt smør i en stekepanne, stek kyllingfiletene ved middels varme i 3-4 min på hver side, dryss over salt og pepper. Del ciabatta i to, legg på litt hvitløkdressing, legg over salat, kyllingfilet, mozzarella og tomater i skiver, dryss over ristede pinjekjerner og av slutt med litt hvitløkdressing og salat før toppen av ciabattaen legges over.
Legg 1-2 ss søt chilisaus rundt ciabatta på tallerken.